Junior ontwerper landschap/buitenruimte

Wij zijn op zoek naar een
Junior ontwerper landschap en buitenruimte

 

Ben jij die junior ontwerper die staat te trappelen om zijn of haar kennis uit te breiden? Die graag meewerkt aan een woonwijk die we aan het ontwerpen zijn met 900 woningen? Of meedenkt over de innovatieve bedrijfslandschappen die om een nieuwe benadering vragen?

 

Wij bieden daarvoor een leuke plek in een bureau dat vooruitkijkt en constant blijft innoveren. Een van jouw belangrijkste werkzaamheden wordt het tekenen van inrichtingsplannen. Vandaar dat we het belangrijk vinden dat je technisch kloppende tekeningen kunt maken. Kennis van Autocad is cruciaal. Dat doe je natuurlijk niet alleen, in teamverband ga je aan de slag en werk je ideeen uit tot in het kleinste detail. 

 

We zoeken iemand met een eigen mening die zijn of haar collega’s durft te overtuigen, maar die ook durft om vragen te stellen en die het Nederlands uitstekend beheerst.


Heb jij een afgeronde opleiding Spatial Design, Ruimtelijk ontwerper of Tuin- en Landschapsinrichting en heb je minimaal 1 jaar relevante werk- of stageervaring, reageer dan snel!


We bieden een jaarcontract, een werkplek op één van de mooiste plekken van Rotterdam en een informele leeromgeving.


Mocht je meer willen weten over de vacature, dan kun je contact opnemen met Danny Nelemans op 010-303 12 77.


Heb je belangstelling, mail dan vóór 15 januari 2018 je motivatie, cv en (link naar) jouw portfolio naar mail@od205.nl. Maximale grootte attachments: 5 MB.