Juridisch planoloog senior of medior niveau

Wij zijn op zoek naar een


Juridisch planoloog met werkervaring

 

die zich thuis voelt in onze informele omgeving. 

 

In die functie ben je de spil waar het om draait op het gebied van Ruimtelijke Ordening, de derde bouwsteen van ons bureau, naast stedenbouwkundig werk en de inrichting van de buitenruimte. Je bent zowel uitvoerend bezig als op strategisch niveau. 

 

Je belangrijkste werkzaamheden betreffen het voorbereiden en opstellen van bestemmingsplannen. Je schrijft de toelichting, de regels en verzorgt (mede) de verbeelding. Je onderhoudt de dagelijkse contacten met de gemeenten en je ziet toe op een juiste en tijdige aanlevering van de stukken. Daarnaast denk je mee over onze visie op alle ontwikkelingen met betrekking tot de omgevingswet en met betrekking tot ons bureau.

 

Je krijgt alle ruimte om het op jouw manier aan te pakken en je bent onderdeel van een team waarin je meedenkt over de verschillende opgaven. Het is belangrijk dat je deze vrije rol aandurft, daar staat heel veel ontwikkelingsruimte tegenover. 

 

Daarom zijn we op zoek naar iemand die er voor wil gaan, die mee wil groeien met ons bureau en die kan schakelen tussen steeds verschillende opdrachten en vragen. Je kunt goed samenwerken en je staat stevig in je schoenen. Iemand met doorzettingsvermogen en een duidelijke visie op het vak. Je bent communicatief vaardig en beleidsmatige en juridische taal kent geen geheimen voor je. Kennis van Deztaplan is gewenst, Autocad vinden we een plus.

 

Wij bieden jou een omgeving waarin ruimte is om jezelf te blijven ontwikkelen, een collegiaal-vriendschappelijke sfeer, werktijden die jou een sociaal leven laten leiden én de mogelijkheid steeds meer verantwoordelijkheid te pakken.

 

Heb je voldoende jaren relevante werkervaring en wil je dat wij jou gaan leren kennen? Mail je sollicitatie met motivatie en cv naar sollicitatie@od205.nl

 

Wil je eerst meer informatie over deze vacature, bel dan met Ralf Hottenträger op 010-303 12 77.