stedenbouwkundig tekenaar

Wij zijn op zoek naar een


Stedenbouwkundig Tekenaar


die de verbeeldingen van bestemmingsplannen tekent.


Als stedenbouwkundig tekenaar werk je samen met de projectleider aan tal van bestemmingsplannen in het hele land. Je tekent de verbeeldingen in Autocad en Giskit volgens de meest actuele RO Standaarden.


Wij zijn op zoek naar iemand die zich thuis voelt in een informele omgeving en die past in ons kleine team van professionals. We werken met veel plezier en enthousiasme voor verschillende opdrachtgevers en aan verschillende opgaven. Naast je dagelijkse werkzaamheden wordt je ook gevraagd om mee te denken met andere projecten in stedenbouw en landschap.


Je bent zorgvuldig en kunt goed schakelen tussen steeds verschillende opgaven. Je houdt van een hectische werkomgeving en je blijft kalm onder de druk van deadlines. Autocad kent geen geheimen meer voor je.


Wij bieden jou een omgeving waarin ruimte is om jezelf te blijven ontwikkelen, een collegiaal-vriendschappelijke sfeer en werktijden die jou een sociaal leven laten leiden. Een wekelijkse borrel met je collega’s hoort er natuurlijk ook bij.


Mail je sollicitatie met motivatie en cv naar sollicitatie@od205.nl


Wil je eerst meer informatie over deze vacature, bel dan met Ralf Hottenträger op 010-303 12 77.